TIGLEMETALICE.MD

Profnastil Dublu Vopsit in Moldova

Двухсторонний профнастил в Молдове

Carton ondulat pe două fețe: o soluție fiabilă și estetică pentru gard

Dacă nu doriți să vedeți partea nevopsită a gardului pe site-ul dvs., carton ondulat pe două fețe va fi util. Pentru ce este și care sunt principalele sale proprietăți operaționale? Înțelegem în ordine. Pentru ce este nevoie?

Pe un carton ondulat cu două fețe pentru un gard, se aplică un strat de polimer pe ambele părți. Acest lucru se face pentru a crește atractivitatea estetică a gardului din interior. Deci, proprietarii site-ului și oaspeții vor putea observa placa ondulată vopsită în locul stratului de zinc.

Este logic să folosiți carton ondulat pe două fețe numai pentru un gard, deoarece partea din spate pur și simplu nu va fi vizibilă dacă o aplicați pe un acoperiș sau pe fațadă.

Care sunt caracteristicile sale?

Cartonul ondulat cu două fețe pentru gard are o listă întreagă de avantaje:

Siguranța privind incendiile. O astfel de foaie profesională nu va putea lua foc, chiar dacă încerci să-i dai foc. I s-a repartizat un grup de securitate la incendiu NG.
Rentabilitatea. Nu este nevoie să vopsiți suplimentar cartonul ondulat cu două fețe pentru gard sau să îl impregnați cu compoziții speciale de foc sau insecte.
Dimensiuni individuale. Compania Metal Profile oferă clienților săi posibilitatea de a alege independent lungimea tablei: de la 0,5 la 12 metri.
Rezistenta la ardere. La soare, foaia profilată cu două fețe pentru gard nu se estompează, deoarece acoperirile polimerice ale companiei Metal Profile o protejează în mod fiabil de radiațiile ultraviolete.
Rezistenta la inghet. La temperaturi negative, acoperirile polimerice nu se desprind, iar tabla de oțel din carton ondulat nu își pierde capacitatea portantă.
Asigurarea calității. Compania „Metal Profile” oferă o garanție * pentru produsele din tablă subțire de oțel cu acoperiri polimerice. În plus, toate produsele au documentație tehnică completă.

©2022 Tiglemetalice.md

error: Content is protected !!